Bookmark and Share Strošek adaptacije
 
 
WWW.VZDRZEVANJE-INTERVENCIJE.COM
Želimo, da čimbolj izkoristite možnosti, ki jih nudijo vaši objekti.
 

 Strošek adaptacije

  01/756-98-37     041/660-477

 

Od česa je odvisen strošek adaptacije ?  

Realni strošek adaptacije  in potek del vam izkušeno podjetje dovolj natančno določi v ponudbi.

Zgodilo se vam bo nasledneje: ko bo čas za izbiro ustrezne rešitve, materialov, opreme, vam tisti materiali, rešitve in oprema, ki bodo v cenovno sprejemljivih okvirih ne bodo všeč. Materiali, oprema in rešitve, ki vam bodo všeč, bodo do nekajkrat dražji. Po izkušnjah je potrebna jeklena volja, da investitor ostane pri začrtanih stroških.

A, vam se to ne bo zgodilo? Potem pa nadaljevanje spodaj mirno preskočite.  

Kako nadzirati strošek adaptacije

  1. Izberite izvajalca, ki mu zaupate, da bo naredil vse, kar je potrebno in  uporabil vse znanje , da bo obnova potekala v skladu z dogovorom.   Pravite da imate kvaliteten  nadzor in boste izbrali poceni izvajalca. Si predstavljate svojega zobozdravnika, ki potrebuje stalen nadzor, da bo res naredil tisto, kar je potrebno?
  2. Temeljito načrtovanje poteka adptacije, posegov, obsega del pred pričetkom. Navidez nepotreben strošek, ki se obrestuje
  3. Upoštevanje načrta izedbe med potekom adaptacije. Mnogo investitorjev šele med samim potekom adaptacije začenja videti sliko končnega izdelka in ideje začnejo kar deževati, stroški pa... 
  4. Samodisciplina pri izbiri rešitev, materialov in opreme. Bolj temeljita bo priprava na adaptacijo, bližje bo končni strošek  planiranemu.
Četrtek, 6.oktober, 2022
J.L.Objekt d.o.o.

Bevke 37
 
1358 Log pri Brezovici
Vrhnika
SLOVENIA - SI
info@vzdrzevanje-intervencije.com
00386 1 756 98 37
FAX: 017569847
[ ]