Bookmark and Share zaposlitev
 
 
WWW.VZDRZEVANJE-INTERVENCIJE.COM
Želimo, da čimbolj izkoristite možnosti, ki jih nudijo vaši objekti.

ZAPOSLITEV

TEL št: 01/756-98-37    GSM 041/660-477

Nudimo zaposlitev

PROFIL:

elektro

strojna (inštalacije, hladilstvo, varjenje)

gradbena

priučeni, brez poklica 

Ekipa je  izkušen kolektiv, izvajamo dela na področju vzdrževanja objektov, adaptacije, sanacije, predelave, hišniška opravila.  Ukvarjamo se s strojnimi in elektro instalacijami, gradbenimi, suhomontažnimi, izolaterskimi, specialnimi deli, intervencijami ...

Kupcu (če je pripravljena plačati) uredimo vse kar si zaželi, (če je zakonito...)    

Delo je raznoliko, zanimivo, dinamično, zahteva učenje in prilagajanje, hkrati omogoča izobraževanje in pridobivanje novih znanj ter izkušenj z različnih strokovnih področji.    

Zaposlitev nudimo vestnemu/i, zaneslivemu/i, samostojnem/i kandidatu/ki, z izkušnjami na svojem tehničnem področju, z voljo do učenja in s pozitivnim odnosom ali vestnemu/i pripravniku/ici, brez izkušenj, z izdelanimi delovnimi navadami, prav tako z voljo do učenja in s pozitivnim odnosom. Prednost imate kanditati/ke z znanji s  področja strojnih in elektro inštalacij.   Po zakonu imate enako možnost za zaposlitev moški in ženske, vendar je treba tudi na drugi strani vedeti, da so zahteve na delovnem mestu za vse enake. Naše mnenje je, da je narava  dela takšna, da je primernejša ša moške kandidate.

Ker je delo raznoliko, je potrebno izvajati tudi opravila drugih strok, pod nadzorom strokovnjaka na določenem področju.   

Delovni čas je gibljiv in  se prilagaja potrebam naročnika. Vikendi in prazniki so načeloma prosti. 

Če je potrebno delo opraviti ponoči, za  vikend ali podaljšati običajni delovnik, da je delo v roku končano, je ekipa proti plačilu dolžna to tudi storiti. 

Naročnikom nudimo 24 urno dežurno službo, zato bo izbrani kandidat  po potrebi, za primerno plačilo opravljal dela tudi izven delovnega časa.   

Prednost pri zaposlitvi imate nekadilci in nekadilke.

Aktivno  znanje slovenskega jezika, vozniško dovoljenje B kategorije in izkušnje z vožnjo, so pogoj za zaposlitev.   

Plačilo je konkurenčno.         

Navedite reference - kje, kaj, kdaj, pri komu ste do sedaj delali in kaj sicer znate početi.    

Če menite, da ste pravi kandidat nam pošljite  pisno vlogo, z življenjepisom in s svojo vizijo sodelovanja, na naslov podjetja ali po elektronski poštiali nas pokličite na eno od zgornjih številk

Četrtek, 6.oktober, 2022
J.L.Objekt d.o.o.

Bevke 37
 
1358 Log pri Brezovici
Vrhnika
SLOVENIA - SI
info@vzdrzevanje-intervencije.com
00386 1 756 98 37
FAX: 017569847
[ ]