Bookmark and Share zaposlitev
 
 
www.vzdrzevanje-intervencije.com
BLAGOSLOVLJEN BOŽIČ, SREČNO IN USPEŠNO V LETO 2020

 

ZAPOSLITEV

TEL št: 01/756-98-37    GSM 041/660-477

 

Nudimo zaposlitev

Ekipa je  izkušen kolektiv, izvajamo dela na področju vzdrževanja objektov, adaptacije, sanacije.  Ukvarjamo se s strojnimi in elektro instalacijami, gradbenimi, suhomontažnimi, izolaterskimi, specialnimi deli...

Kupcu (če je pripravljena plačati) uredimo vse kar si zaželi, (če je zakonito...)    

Delo je raznoliko, zanimivo, dinamično, zahteva učenje in prilagajanje, hkrati omogoča izobraževanje in pridobivanje novih znanj ter izkušenj z različnih strokovnih področji.    

Zaposlitev nudimo vestnemu, zaneslivemu, samostojnemu kandidatu, z izkušnjami na svojem tehničnem področju, ali vestnemu pripravniku, brez izkušenj, z izdelanimi delovnimi navadami. Prednost imate kanditati z znanji s  področja strojnih in elektro inštalacij.   

Ker je delo raznoliko, je potrebno izvajati tudi opravila drugih strok, pod nadzorom strokovnjaka na določenem področju.   

Delovni čas je gibljiv in  se prilagaja potrebam naročnika. Vikendi in prazniki so načeloma prosti. Običajni delovnik je med 7.00 in 17.00.    

Če je potrebno delo opraviti ponoči, za  vikend ali podaljšati običajni delovnik, da je delo v roku končano, je ekipa proti plačilu dolžna to tudi storiti. 

Naročnikom nudimo 24 urno dežurno službo, zato boste  po potrebi, za primerno plačilo opravljal dela tudi izven delovnega časa.   

Prednost pri zaposlitvi imate nekadilci.

Aktivno  znanje slovenskega jezika, vozniško dovoljenje B kategorije in izkušnje z vožnjo, so pogoj za zaposlitev.   

Plačilo je konkurenčno.         

Navedite reference - kje, kaj, kdaj, pri komu ste do sedaj delali.    

Če menite, da ste pravi kandidat nam pošljite  pisno vlogo, z življenjepisom in s svojo vizijo sodelovanja, na naslov podjetja ali po elektronski pošti.

Sreda, 29.januar, 2020
J.L.Objekt d.o.o.

Bevke 37
 
1358 Log pri Brezovici
Vrhnika
SLOVENIA - SI
info@vzdrzevanje-intervencije.com
01/756 98 37
FAX: 017569847
[ ]