Bookmark and Share zavarovanje nepremičnine
Zavarovanje nepremičnine


J.L.Objekt d.o.o.

Bevke 37
1358 Log pri Brezovici
Vrhnika
SLOVENIA - SI

info@vzdrzevanje-intervencije.com
tel:01 756 98 37


GSM: 041 660 477 

 

Zavarovanje nepremičnine

 

TEL št: 01/756-98-37   

 GSM:  041/660-477">041/660-477

Na cesto z zavorami ali brez?  Je zavarovanje nepremičnine strošek ali obvezna oprema hiše, stanovanja, delavnice, vikenda?

Velja sicer resnica, da zavarovalnica najraje zavaruje hišo na vrhu hriba za riziko poplave, vendar je ustrezno zavarovanje nepremičnine enako ustreznim zavoram  v vozilu.

Ali gre brez?...... Gre!

Ali se izide?....... Včasih se, ne pa vedno!

Izkušnje kažejo, da so škode zaradi izlivov vode lahko zelo visoke. 

Vsakodnevni primeri dogodkov:

Počen ventil! Dotrajana gibljiva cev!  Počen radiator!  Lom vodovodne cevi!  Lom spojnega kosa pod tlakom!  Lom kanalizacijske cevi!  Razpadla pipa!  Sneta cev! Poškodovana streha!

Tisti oškodovanci, ki imajo urejeno ustrezno zavarovanje nepremičnine, so ob podobnih dogodkih že ko kličejo intervencijsko ekipo običajno bistveno bolj mirni.

Seveda se je pametno dobro posvetovati in kupiti ustrezno zavarovanje. Takšno, ki dejansko v dovolj visoki meri krije za uporabnika pomembna tveganja. Zavarovanje nepremičnine po principu "samo da je nekaj" je približno tako, kot slabe zavore v vozilu.

Mi ne zavarujemo in tudi ne sklepamo zavarovanj, zaradi izkušenj s terena pa vsakemu  lastniku svetujemo, da si uredi zavarovanje nepremičnine. Spodaj najdete povezave do podjetij, ki tovrstna zavarovanja ponujajo.

http://www.triglav.si/  

https://www.zav-sava.si/

https://www.generali.si/

Torek, 18.junij, 2024