Bookmark and Share www.vzdrzevanje-intervencije.com
adaptacija kopalnice


J.L.Objekt d.o.o.

Bevke 37
1358 Log pri Brezovici
Vrhnika
SLOVENIA - SI

info@vzdrzevanje-intervencije.com
tel:01 756 98 37


GSM: 041 660 477 
 

Prenova kopalnice

  TEL št: 01/756-98-37    GSM 041/660-477

 Kako poteka prenova kopalnice

  • Svetovanje, ogled in priprava ponudbe, načrtovanje poteka- kopalnica je zaradi svoje namembnosti eden tistih prostorov, pri katerem je potrebno čimbolj natančno določiti terminski plan izvedbe
  • Velika izbira materialov različnih cenovnih in kvalitetnih razredov

 

  • Rušenje obstoječe kopalnice- pri temeljiti prenovi kopalnice je poleg keramike potrebna odstranitev slabo oprijetega ometa, da se izognete kasnejšemu odstopanju in odpadanju keramike.  Rušenje kopalnice je povezano s prahom in hrupom, zato je potrebno prostor zaščititi, da prah čimmanj uhaja v druge dele stanovanja, če gre za večstanovanjski objekt pa je potrebno pred začetkom izvedbe obvestiti sosede. 

 

  • Predelava, sanacija, prestavitev in menjava inštalacij- menjava dotrajane ali neustrezne napeljave. Odstranitev morebitnih svinčenih ali poškodovanih jeklenih odtočnih cevi. Menjava morebitne dotrajane pocinkane vodovodne napeljave. Predelava elekto napeljave in vgradnja KZS stikala, kjer je le mogoče. 

 

  • Zidarska in slikopleskarska obdelava sten- uporaba cementnih/apnenih materialov pod keramiko, čimmanj uporabe materialov na mavčni osnovi. Mavec se na masivni steni, pod keramiko,  zaradi vlage napne in povzroči odstopanje keramike.

 

  • Finomontaža kopalniške opreme - Montaža pip, kabine in pohišva. Pri vrtanju je potrebno paziti na vgrajene  inštlacije. 

Poleg adaptacije kopalnice poglej še adaptacija stanovanja