Bookmark and Share elektro agregat
 
 
WWW.VZDRZEVANJE-INTERVENCIJE.COM
Želimo, da čimbolj izkoristite možnosti, ki jih nudijo vaši objekti.

Elektro agregat

  TEL: 01/756-98-37    GSM 041/660-477

Elektro agregat je naprava, ki proizvaja elektični tok. Lahko je enofazni (220V) ali trifazni (380V). Uporablja se ga na območjih, kjer ni mogoč priklkop na omrežje ali kot vir rezervnega napajanja v primeru izpada omrežja.

TEGA NE BERI,  LAHKO TI KORISTI!  Čeprav je deljenje nasvetov nevljudno, če  zanj nasvetodajalec ni vprašan, je tule nasvet za... brezpotrebe ali pa...za par tisoč eurov.  Pa saj veš dobre stvari o nas raztrobi naprej, za slabe pa imaš ob strani naš E-mail. Če želiš privarčevari, klikni tukaj in si poglej ozemljitev agregata , če tole ignoririš, je bolje biti par dni v temi, pa tudi kakšen jogurt je bolje, da se skisa. 

Če elektro agregat priklapljamo na objekt, kot vir rezervnega napajanja, moramo zagotoviti, da v nobenem primeru ne pride v stik z omrežno napetostjo. Priklop naj izvede strokovno usposobljena oseba oziroma nekdo, ki ve kaj počne.

Pri priklopu občutljivih naprav, na elektro generator je potrebno paziti, da je napetost konstantna, sicer se naprave lahko poškodujejo. 

Elektor agragat mora biti ozemljen. Elektrika, ki jo proizvaja je ravno tako smrtno nevarna, kot elektika iz omrežja.

Cena energije, ki jo proizvaja diesel ali bencinski elektro generator je običajno občutno višja, kot cena energije iz omrežja. 

Elektro generator je občutljiv na zagonske tokove. Skupna obremenitev, vključno z upoštevanjem zagonskih tokov nikoli ne sme presegati nazivne, maksimalno dovolejne trenutne obremenitve generatorja.

Elekto generator poganja motor z notranjim izgorvanjem, ki pri svojem delovanju povzroča določen hrup. Načeloma velja, da je  kvalitetnejši agregat tišji.  Stranski produkt delovanja generatorja so izpušni plini (enako kot pri avtomobilu), zato mora biti postavljen tako, da ljudje in živali ne vdihavajo plinov in jim čim manj ropota. Če je postavljen v zaprtem prostoru morate poskrbeti za dovod zraka za delovanje motorja in odvod izpušnih plinov. 

Za priklop objekta na elektro agregat, nasvet pri nakupu, nakup ali najem se lahko obrnete na zgornje kontaktne številke ali nam pošljete e-sporočilo. 

Pred posegom preveri pravno obvestilo

Četrtek, 6.oktober, 2022
J.L.Objekt d.o.o.

Bevke 37
 
1358 Log pri Brezovici
Vrhnika
SLOVENIA - SI
info@vzdrzevanje-intervencije.com
00386 1 756 98 37
FAX: 017569847
[ ]