Bookmark and Share pravno obvestilo
Pravno obvestilo


J.L.Objekt d.o.o.

Bevke 37
1358 Log pri Brezovici
Vrhnika
SLOVENIA - SI

info@vzdrzevanje-intervencije.com
tel:01 756 98 37


GSM: 041 660 477 

Pravno obvestilo

 

TEL št: 01/756-98-37    GSM 041/660-477

Vsebine na tej strani se smejo uporabljati nespermenjene, v nekomercialne namene. Za uporabo vsebin na tej spletni strani v  komercialne namene je potrebno pridobiti pisno soglasje lastnika vsebin.

Vsa strokovna navodila so objavljena z namenom, da je uporabnikom in obiskovalcem spletne strani olajšana uporaba, servis in vzdrževanje lastnih objektov.    

Podjetje J.L.Objekt d.o.o. skrbi, da so podatki, objavljeni na spletni strani kvalitetni, sodobni, uporabni in ustrezno zaščiteni. Ob tem izjavlja, da podjetje J.L.Objekt d.o.o. ne prevzema odgovornosti zaradi morebitne škode uporabniku ali tretji osebi v primeru okužbe z virusi, s katerimi bi se uporabnikov računalnik lahko okužili preko te spletne strani ali v povezavi s to spletno stranjo.

Podjetje J.L.Objekt d.o.o. izjavlja, da ne prevzema odgovornosti in ne odgovarja za škodo, ki bi nastala uporabniku ali tretji osebi, zaradi uporabe podatkov, pridobljenih na tej spletni strani.

Opozarjamo vse uporabnike in obiskovalce spletne strani, da je za izvajanje večine posegov, opisanih na spletnih straneh www.vzdrzwvanje-intervencije.com  potrebno imeti določeno strokovno znanje in določene  izkušnje, zato svetujemo, da se ne lotite nobenih aktivnosti in opravil, če za to niste strokovno usposobljeni in/ali izkušeni. Opozarjamo, da ne odgovrjamo za škodo ali posledice, ki bi nastale uporabniku ali tretji osebi, če bi kdorkoli na podlagi nasvetov ali podatkov pridobljenih na tej spletni strani izvajal kakršnekoli posege. Opozarjamo, da vse podatke pridobljene na tej spletni strani uporabljate na lastno odgovornost. 

Na slpetni strani nudimo tudi povezave do drugih spletnih strani in virov informacij. Za vsebino drugih spletnih strani ali virov informacij, do katerih uporabniki dostopate preko naše spletne strani ne odgovarjamo. Pav tako ne odgovarjamo za njihovo ravnanje v odnosu do vas uporabnikov.

Naša spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Informacije o piškotkih dobite tukaj. 

V podjetju J.L.Objekt d.o.o. z vašimi osebnimi podatki ravnamo vskladu z določabami GDPR in  politiko zasebnosti  pojetja.

 

 

Nedelja, 14.julij, 2024