Bookmark and Share Servis bojlerjev, servis grelnikov sanitarne vode
Servis bojlerjev


J.L.Objekt d.o.o.

Bevke 37
1358 Log pri Brezovici
Vrhnika
SLOVENIA - SI

info@vzdrzevanje-intervencije.com
tel:01 756 98 37


GSM: 041 660 477 

 

Servis bojlerjev 

TEL št: 01/756-98-37  GSM 041/660-477

Servis bojlerjev ali grelnikov sanitarne vode, dežurna služba 24h/7dni za nujne primere.

Potrebna je redna kontrola napajanja bojlerja. V primeru napake na električni napeljavi je lahko ogroženo vaše življenje. Pri neustrezni  zaščiti pride lahko do preboja elektičnega potenciala na vodovodno napeljavo in do poškodb gibljivih cevi.

Redno čiščenje vodnega kamna podaljšuje življensko dobo bojlerja. Če je voda, ki jo uporabljate trda, svetujemo uporabo naprav za mehčanje vode ali magnetno nevtralizacijo vodnega kamna.

vodovod,_preboj_elektičnega_potenciala,_poškodba_cevi.jpggrelnik_vode_iz_bojlerja_in_vodni_kamen.jpg    elektrika_varovanje,_preboj_potenciala,_vodovodna_inštalacija.jpg

Če opazite, da je gibljiva priključna cev na bojlerju ali na kateri pipi nenormalno trda, ima staljeno iztisnjeno gumo ali je na videz ožgana, je to lahko znak, da zaradi slabe ničle potencial prebija preko vodovodne napeljave. Poleg menjave omenjene cevi je potreben pregled elekto napeljave v objektu.

Če se vam dogaja, da vam pipe občasno kapljajo, ja to lahko znak, da je varnostni ventil na bojlerju potrebno zamenjati.

Pri montaži bojlerja na steno upoštevajmo, da bo poln vode, zato naj bo ustrezno pritrjen. Na masivni polni steni se za ta namen uporablja hanger vijake, na votlo steno pa se fiksira sido z lepilom ali prebojem in navojno palico z matico na drugi strani stene. 

Servis bojlerjev starejših letnikov pogosto ni smiseln, ker so stroški v primerjavi s pričakovano življensko dobo previsoki.

Nedelja, 14.julij, 2024