Bookmark and Share Prenova kopalnice
Prenova kopalnice


J.L.Objekt d.o.o.

Bevke 37
1358 Log pri Brezovici
Vrhnika
SLOVENIA - SI

info@vzdrzevanje-intervencije.com
tel:01 756 98 37


GSM: 041 660 477 

 

Prenova kopalnice

TEL št: 01/756-98-37   

GSM 041/660-477

Kako poteka prenova kopalnice?

  1. Svetovanje, ogled in priprava ponudbe, načrtovanje poteka - kopalnica je zaradi svoje namembnosti eden tistih prostorov, pri katerem je potrebno čimbolj natančno določiti terminski plan izvedbe.
  2. Velika izbira materialov različnih cenovnih in kvalitetnih razredov.
  3. Rušenje obstoječe kopalnice - pri temeljiti prenovi kopalnice je poleg keramike potrebna odstranitev slabo oprijetega ometa, da se izognete kasnejšemu odstopanju in odpadanju keramike.  Rušenje kopalnice je povezano s prahom in hrupom, zato je potrebno prostor zaščititi, da prah čim manj uhaja v druge dele stanovanja, če gre za večstanovanjski objekt pa je potrebno pred začetkom izvedbe obvestiti tudi sosede. 
  4. Predelava, sanacija, prestavitev in menjava inštalacij - menjava dotrajane ali neustrezne napeljave. Odstranitev morebitnih svinčenih ali poškodovanih jeklenih odtočnih cevi. Menjava morebitne dotrajane pocinkane vodovodne napeljave. Predelava elekto napeljave in vgradnja KZS stikala, kjer je le mogoče. 
  5. Zidarska in slikopleskarska obdelava sten - uporaba cementnih/apnenih materialov pod keramiko, čim manj uporabe materialov na mavčni osnovi. Mavec se na masivni steni pod keramiko  zaradi vlage napne in povzroči odstopanje keramike.
  6. Finomontaža kopalniške opreme - Montaža pip, kabine in pohišva. Pri vrtanju je potrebno paziti na vgrajene  inštlacije. 

Poleg adaptacije kopalnice poglej še adaptacija stanovanja.

Nedelja, 14.julij, 2024