Bookmark and Share www.vzdrzevanje-intervencije.com
adaptacija pisarne


J.L.Objekt d.o.o.

Bevke 37
1358 Log pri Brezovici
Vrhnika
SLOVENIA - SI

info@vzdrzevanje-intervencije.com
tel:01 756 98 37


GSM: 041 660 477 
 

adaptacija pisarne

  TEL št: 01/756-98-37    GSM 041/660-477

 

  • Kaj je adaptacija pisarne?

Adaptacija pisarne je  prenova, predelava, prilagoditev pisarne v skladu s sodobnimi potrebami in zahtevami. 

Zaradi specifičnosti uporabe prostorov- delovna mesta je posebnega pomena ustrezno načrtovanje in običajno izvedba izven  delovnega časa pisarne.

  • Izbira tehničnih rešitev

Izbirajo se tehnične rešitve glede na želeno vrsto uporabe pisarne. Za pisarne, ki se uporabljajo za delovne procese, pri katerih je najpomembnejša funkcionalnost, se uporabljajo cenejše rešitve, kot za pisarne, kjer je pomembnejši  izgled  (odvetniška pisarna,...).

  • Izbira materialov

Podobno kot na izbiro tehnične rešitve tudi na izbiro materialov vplivajo zgornji dejavniki. Adaptacija operativne pisarne zahteva vgradnjo vzdržlivih, enostavno čistljivih in poceni materialov, medtem ko referenčlne pisarne zahtevajo vgradnjo materialov, ki kažejo na image pisarne

  • Adaptacija pisarne in dobava ter vgradnja pisarniškega pohištva

Običajno pisarniško pohištvo je izdelano iz oplemenitenih ivernih plošč (iveral). Redkeje je pisrniška oprema furnirana, barvana ali masivna. Pomembna je ergonomska izvedba delovnega mesta. Z danes  razpoložljivimi materiali in tehnologijo je možno izvesti različne oblike miz, predalov, skupin delovnih mest.